2016. január 29., péntek

Szakadt szivacs javítása



A címből adódóan: igen, mi még a szakadt szivacsot is megjavítjuk, méghozzá egy különleges anyaggal, a folyékony szivaccsal. A hibás részhez egy vékony szivacscsíkot ragasztunk, mely megtartja az anyagot. Ezek után beleöntjük a folyékony szivacsot, mely száradás után tökéletesen kiegészíti a hiányzó darabot.

Ennyire egyszerű!


2016. január 20., szerda

Tippek bőrbútoros macskatartóknak



Macskák - pici, puha, szőrös, imádnivaló dorombológépek. Feldobják életünket: segítségükkel még a legmagányosabb, legkomorabb napon is van társaságunk, dorombolásuk pedig bármilyen lelki sebet képes enyhíteni és begyógyítani. Sajnos viszont van egy hátulütője is a macskatartásnak, mégpedig kis kedvenceink hatalmas karmai, amivel sajnos egy pillanat alatt képesek tönkretenni kedvenc kanapénkat. Na de pánikra semmi ok! Van megoldás!


A kanapé könnyen felújítható a segítségünkkel, az állatboltok polcain pedig számtalan spray-t találhatunk, melytől kedvencünk, a szaga miatt, nem szeretne majd a kanapé közelébe menni. Kárpótlásul vegyünk neki egy csinos kaparófát (vagy készítsünk házilag), amin kiélheti karomélesítési vágyait – így mindenki jól jár!